‘Elke edelsteen vertelt zijn eigen unieke verhaal’.

Foto

Waar vind ik Roderick Wolf? 

Wij zijn gevestigd in Rotterdam (Nederland) & Ratnapura (Sri Lanka). Onze kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, 09:00-17:00. 

Slijpt u elke edelsteen zelf?

Elke steen die wij verkopen hebben wij zelf vanuit ruwe steen met de hand geslepen. Dit gebeurt zonder enige vorm van uitbuiting of kinderarbeid. 

Kunt u specifieke maten/slijpsels slijpen?

Jazeker wij bieden alle soorten edelstenen aan van gekalibreerde edelstenen tot exclusieve (half) edelstenen.

Verkoopt u echte edelstenen?

Wij verkopen uitsluitend natuurlijke edelstenen. Indien er sprake is van een behandeling zullen wij dit aangeven.

Zijn uw edelstenen gecertificeerd?

Van elke edelsteen die wij verkopen garanderen wij de echtheid en herkomst. One-of-a-kind edelstenen worden geleverd met een certificaat of garantiebewijs.

Wat is uw beleid m.b.t. edelstenen geleverd op zicht?

We bieden een zichttermijn van vier weken voor stenen op consignment. Voor nieuwe klanten is dit vrijblijvend mogelijk tot een bedrag van 1000 euro. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden meestal binnen 10 werkdagen. Heeft u een spoedbestelling, bel ons aub. Wij zijn er zeker van dat we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Bel +316 14360263

Hoe lang begeeft u zich in deze edelstenenbranche?

Sinds 2004 zijn wij met twee generaties actief in de edelstenenhandel.

Verzendt u naar andere landen?

Ja, we verzenden wereldwijd.

Kan ik bellen als ik een vraag of probleem heb?

Ja natuurlijk! U kunt bellen of whatsappen met +316 14360263

Rekent u omzetbelasting? 

Ja, op alle verkopen worden de prijzen exclusief BTW vermeld.

Verkoopt u ook aan particulieren?

Nee. wij verkopen uitsluitend aan bedrijven. 

Zijn uw prijzen detailhandel of groothandel?

Onze prijzen zijn groothandelsprijzen.

Is het mogelijk om korting te krijgen?

Ja enkel bij grotere hoeveelheden. 

Hoe nauwkeurig zijn de beelden en foto's?

Hoewel we zeer ons best doen is het praktisch onmogelijk om de daadwerkelijke kleur perfect weer te geven. Dit is de reden dat Roderick Wolf een gratis retourzending biedt op al haar producten.

 

Disclaimer voor roderickwolf.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van roderickwolf.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Roderick Wolf Gemstones. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom 

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Roderick Wolf Gemstones is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Roderick Wolf Gemstones.

Geen garantie op juistheid 

Indien van toepassing: 

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Roderick Wolf Gemstones te mogen claimen of te veronderstellen.

Roderick Wolf Gemstones streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Roderick Wolf Gemstones aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen. 

Wijzigingen 

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van roderickwolf.nl op deze pagina.